KATEGORIE

Oboustranný prošívaný přehoz DELUXE PATCHWORK ŠEDÝ 140x200 cm

Vaše cena s DPH: 990 Kč

Dostupnost:

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

Oboustranný prošívaný přehoz přes postel v patchworkovém vzoru, tentokrát s decentními romantickými motivy v odstínech šedé barvy. Přehoz je detailně prošíván v celé své ploše, což zaručuje tvarovou stálost a opravdu snadné pokrývání lůžka. Ozdobné prošití však nejvíce oceníte při pohledu na tento přehoz či polštář. Vypadají totiž opravdu úžasně! Okraje přehozů i povlaků jsou lehce zvlněné.

Přehoz ochrání vaše přikrývky od prachu nebo poslouží jako lehká deka při odpoledním odpočinku. Navíc vaše postel bude vždy rychle ustlaná a dodáte svému pokoji či ložnici nový šmrnc během chvilky.

Přehoz je plněn z 50 % polyesterem (vrstva rouna z dutých vláken) a z 50 % bavlněnou výplní. Potahovou látkou přehozu je kvalitní 100% hladká bavlna. Není tedy vyroben pouze z polyesteru jako většina těchto přehozů na českém trhu. Vyšší cena přehozu odráží kvalitu použitého materiálu. Tento z velké části bavlněný přehoz je tedy mnohem prodyšnější a příjemnější na omak než přehozy vyrobené pouze z polyesteru. 

Odlišný potisk na jednotlivých stranách přehozů i povláčků Vám umožní měnit vzhled ložnice či jídelny podle nálady. Postel tak může vypadat pokaždé jinak.

Přehoz lze prát v pračce na šetrný program s teplotou praní 40°C.

K povlakům nabízíme ke koupi také prošívané plněné polštáře.