KATEGORIE

Bavlněné povlečení BÍLÉ S KRAJKOU na polštáři

Vaše cena s DPH: 840 Kč
Zvolte variantu produktu:
Zvolte množství:

Dostupnost: Skladem

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

???? S bílým povlečením z hladké bavlny, nemůžete sáhnout vedle ????
Jednobarevné ložní prádlo je základem pro každou ložnici. Naše je navíc na velkých polštářích ozdobené všitou krajkou.
 
Vytvořte elegantní interiér a dolaďte postel pomocí dekoračních polštářků a přehozu. Vykouzlíte tak postel, která by se mohla vyjímat na přední straně časopisu o bydlení.

Jednobarevná ložní souprava v elegatní a nadčasové bílé barvě. V této soupravě jsou navíc povlaky na velké polšáře ozdobeny bílou bavlněnou krajkou.

Polštářky a válečky k povlečení také můžete zvolit ve variantě s bavlněnou krajkou, takto velmi jednoduše pozvednete vzhled tohoto jednoduchého povlečení.

100% hustě tkaná bavlna s gramáží 125 g/m2 je na dotek velmi příjemná a měkká, i po častém praní na vyšší stupně si zachovává původní barvy a tvar. Možnost praní při vyšších teplotách zaručuje hygienické vlastnosti povlečení.

Zapínání je standartně řešeno praktickým zipovým uzávěrem. V případě, že povlečení potřebujete mandlovat, místo zipu prosím zvolte knoflíky nebo hotelový uzávěr - postačí, když tento požadavek uvedete v poznámce.

Toto kvalitní české povlečení je určeno pro celoroční použití, je k dostání v klasické a prodloužené délce. Také jako francouzské (na velkou deku v různých rozměrech, kde je povlečení sešito ze dvou pruhů látek a spojeno uprostřed ).

Zde objednáváte přímo od českého výrobce Podpěrová s.r.o.