KATEGORIE

Bavlněné povlečení FIALOVÝ PROUŽEK S KRAJKOU

Vaše cena s DPH: 840 Kč
Zvolte variantu produktu:
Zvolte množství:

Dostupnost: Doba dodání do 3 - 5 dnů

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

Prémiové bavlněné povlečení s fialovým proužkem, je oboustranně potištěno stejným proužkovaným vzorem v odstínu lila. Velké povlaky na polštáře jsou doplněny ozdobnou bavlněnou krajkou.

Naše prémiové povlečení ze 100% hladké bavlny je na dotek velmi příjemné a měkké a i po častém praní na vyšší stupně si zachovává původní barvy a tvar. Pro výrobu tohoto povlečení je použita hustě tkaná 100% hladká bavlna s gramáží 135 g/m2. 

Toto české povlečení z naší dílny je u zákazníků oblíbené právě díky opravdu dlouhé výdrži, zdobí Vaše ložnice po dlouhá léta.

Převlékání je velice pohodlné, zapínání je řešeno praktickým zipem, pokud povlečení pořizujete pro Váš apartmnán nebo penzion, zvolte prosím raději nitěné knoflíky nebo hotelový uzávěr. Tento požadavak nám uveďte v poznámce objednávky. Povlečení české výroby je k dostání pro jednoduchou i dvojitou přikrývku (zde je povlečení uprostřed napojeno), obojí také v prodloužené variantě.

  • K povlečení šijeme mnoho doplňků ve stejném vzoru. Polštářky s kanýrem nebo krajkou, ozdobné válečky vč. výplně, přehozysedáky, kuchyňské doplňky jako chňapky, zástěry nebo ubrusy metráž..

    Rádi vyjdeme vstříc také Vašim požadavkům na atypické rozměry.

    • Český výrobek, povlečení přímo od výrobce: Podpěrová s.r.o.