KATEGORIE

Bavlněné povlečení FLORA bílá káva pozitiv/negativ S KRAJKOU (poslední 1 kus)

Původní cena s DPH: 770 Kč
Vaše cena s DPH: 600 Kč

Dostupnost:

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

POSLEDNÍ 1 souprava za tuto akční cenu!

Oboustranné povlečení FLORA bílá káva, v této variantě navíc s bílou bavlněnou krajkou na polštáři.

Stylová ložní souprava s elegantním potiskem květin, jedna strana povlečení je světlá, druhá tmavší.

100% hladká bavlna s vysokou hustotou tkaní a gramáží 135 g/m2 je na dotek velmi příjemná a měkká, i po častém praní na vyšší stupně si zachovává původní barvy a tvar. 

Zapínání je standartně řešeno praktickým zipovým uzávěrem. V případě, že povlečení potřebujete mandlovat, místo zipu prosím zvolte knoflíky nebo hotelový uzávěr - postačí, když tento požadavek uvedete v poznámce.

Toto kvalitní české povlečení je určeno pro celoroční použití, je k dostání v klasické a prodloužené délce. Také jako francouzské (na velkou deku v různých rozměrech, kde je povlečení sešito ze dvou pruhů látek a spojeno uprostřed ).

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Naše povlečení lze bez problémů prát i při 60°C. Běžné prací prostředky jsou dnes však již tak účinné, že prádlo efektivně vyperou již při teplotě 40°C.

Ložní prádlo doporučujeme prát na ruby a také odděleně od ostatního prádla. Takto nejlépe ochráníte barvy a látku.

Vyvařovat povlečení při teplotě 90°C nedoporučujeme, opakované praní při takto vysoké teplotě je bohužel znát na barvách povlečení. Bakterií a choroboplodných zárodků se lze spolehlivě zbavit i při 60°C. 

Povlečení z hladké bavlny pro hladký povrch doporučujeme žehlit. Krepové povlečení se žehlit nemusí.

Naše povlečení můžete sušit v sušičce. Povlečení, které vyndáte ze sušičky, ihned složte nebo jím povlečte polštáře a deky. Teplo ze sušičky působí na vlákno tak, že je povlečení bez pomačkání a překladů. Pokud nemáte sušičku, můžete povlečení a prostěradlo pověsit přes velkou plochu – vyvěsí se a uschne do hladka.