KATEGORIE

Bavlněné povlečení FLORES / šedý proužek s KRAJKOU

Vaše cena s DPH: 1 880 Kč
Zvolte variantu produktu:

Dostupnost:

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

Pokud toužíte po ložnici vybavené ve venkovském stylu, ložní souprava s kvítky a proužky je tím správným doplňkem, který hledáte. Povlečení s motivem kvítků v modrorůžových barvách dokonale umocní dojem romantického pokoje a vytvoří tu správnou atmosféru pro potřebný odpočinek. 

Stylová ložní souprava má na jedné straně drobné kvítky, druhé straně dominují šedé drobné proužky. V této soupravě jsou navíc polštáře doplněny bílou bavlněnou krajkou.

Bavlna je příjemně savý, prodyšný a zároveň hřejivý materiál. Vysoká kvalita a celkové zpracování látky zaručují snadnou údržbu a žádané hygienické vlastnosti. I po opakovaném praní na vysoké teploty si povlečení zachovává původní tvar a barvy. Převlékání je velice pohodlné, zapínání je řešeno praktickým zipem. Povlečení české výroby je k dostání pro jednoduchou i dvojitou přikrývku, obojí také v prodloužené variantě.

Hustě tkaná 100% hladká bavlna s gramáží 135 g/m2 je na dotek velmi příjemná a měkká, i po častém praní na vyšší stupně si zachovává původní barvy a tvar. Možnost praní při vyšších teplotách zaručuje hygienické vlastnosti povlečení.

  • Vysoká kvalita, savé, prodyšné, stálobarevné
  • Český výrobek, výrobce: Podpěrová s.r.o.