KATEGORIE

Bavlněné povlečení RŮŽE ČERVENÁ / LATA ŠEDÁ

Vaše cena s DPH: 730 Kč
Zvolte variantu produktu:

Dostupnost:

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

Stylová ložní souprava rozzáří interiér Vaší ložnice. Oboustranné VENDE povlečení Vám usnadní měnit vzhled ložnice velmi jednoduše. Z každé strany je povlečení potištěno jiným vzorem, červeno šedými růžemi v kombinaci se šedými květenstvím. Kombinovat jej proto můžete dle nálady - nechte vyniknout jemné a nežné růže nebo výraznější šedou stranu, povlečení bude vypadat pokaždé jinak.

Povlečení je vyrobeno ze 100% hladké bavlny s vysokou hustotou tkaní a gramáží 135 g/m2. Je na dotek velmi příjemná a měkká, i po častém praní na vyšší stupně si zachovává původní barvy a tvar. Možnost praní při vyšších teplotách zaručuje hygienické vlastnosti povlečení.

Zapínání je standartně řešeno praktickým zipovým uzávěrem. V případě, že povlečení potřebujete mandlovat, místo zipu prosím zvolte knoflíky nebo hotelový uzávěr - postačí, když tento požadavek uvedete v poznámce.

Toto kvalitní české povlečení je určeno pro celoroční použití, je k dostání v klasické a prodloužené délce. Také jako francouzské (na velkou deku v různých rozměrech, kde je povlečení sešito ze dvou pruhů látek a spojeno uprostřed ).

Výrobce: Podpěrová s.r.o.