KATEGORIE

Flanelové povlečení RŮŽE ČERVENÁ / LATA ŠEDÁ

Vaše cena s DPH: 180 Kč
Zvolte variantu produktu:

Dostupnost:

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

Oblíbený květovaný vzor nyní také na heboučkém flanelu. Povlečení je ve VENDE provedení, což znamená, že každá strana povlečení je potištěna jiným vzorem. Můžete si tak snadno zvolit, jakou stranu povlečení necháte vyniknout.

Ve flanelovém provedení se šijí pouze jednoduché povlaky na polštářky a válečky. Kanýrové a krajkové varianty nejsou ve flanelu možné.

Naše flanelové povlečení ze 100% bavlny je vyráběno z hustě tkané látky o vyšší gramáži 160 g/m2. Bavlna je navíc upravena „počesáním", kterým je vytažen jemný vlas na povrch látky. Díky tomu je flanelové povlečení krásně hebké a měkké na dotek a navíc příjemně hřeje. Je tak vhodné zejména pro chladné zimní měsíce. Samozřejmě si také zachovává všechny vlastnosti bavlny.

Flanelové povlečení není nutné žehlit. Pokud však přesto povlečení vyžehlit potřebujete, učiňte tak z rubové strany a nepřežehlujte zipový uzávěr. Praní je dostačující na 40 °C v běžných pracích prostředcích. Před praním doporučujeme povlečení obrátit z rubové strany a zapnout zip. Nedojde tak k poničení zipu ani látky, ze které je povlečení ušito.

Pokud si přejete povlečení sušit v sušičce, zvolte šetrný program s nižší teplotou.

Toto kvalitní české povlečení je k dostání v klasické a prodloužené délce. Také jako francouzské (na velkou deku v různých rozměrech, kde je povlečení sešito ze dvou pruhů látek a spojeno uprostřed)

Materiál: 100% bavlna - flanel, gramáž 160 g/m2

Zapínání je standartně řešeno praktickým zipovým uzávěrem. V případě, že povlečení potřebujete mandlovat, místo zipu prosím zvolte knoflíky nebo hotelový uzávěr - postačí, když tento požadavek uvedete v poznámce.

Výrobce: Podpěrová s.r.o.