KATEGORIE

Krepové povlečení ČERVENÁ KOSTIČKA tmavá

Vaše cena s DPH: 930 Kč
Zvolte variantu produktu:
Zvolte množství:

Dostupnost: Na objednávku

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

Tradiční kostkovaný vzor se v českých ložnicích stále těší velké oblibě. Skvěle se hodí na chalupu i do ložnice zařízené ve venkovském stylu.

Oboustranně stejný potisk červenobílých kostiček na krepovém povlečení.

Dopřejte svému spánku kvalitu - v tomto českém krepovém povlečení budete usínat doslova jako v bavlnce. Bavlna je upravena úzkým krepováním, díky kterému je povlečení příjemně vzdušné a nemusíte jej žehlit.

Naše tkanina má vysokou hustotu velmi jemných přízí, což je důležitý ukazatel kvality povlečení. Povlečení je hustě tkané a zároveň maximálně jemné. Vysoká gramáž sama o sobě nazaručuje kvalitu bavlny - takové povlečení může mít vysokou gramáž, ale zároveň bude řídce tkané. 

I po častém praní na vyšší stupně si povlečení zachovává původní barvy a tvar. Toto povlečení vyniká opravdu dlouhou životností a je vhodné i pro penzionydomovy pro seniory, školky, jesle a jiná ubytovací zařízení. 

Cenovou nabídku na míru pro ubytovací zařízení Vám rádi na vyžádání zašleme.

Zapínání je standartně řešeno praktickým zipovým uzávěrem. Pokud si přejete povlečení ušít s nitěnými knoflíky nebo hotelovou kapsou, uveďte nám prosím tento požadavek do poznámky v objednávce. Povlečení vyrábíme také jako francouzské, kde je povlečení sešito ze dvou pruhů látek a citlivě spojeno uprostřed.

K povlečení šijeme mnoho doplňků ve stejném vzoru. Polštářky s kanýrem nebo krajkou, ozdobné válečky vč. výplněpřehozysedáky, kuchyňské doplňky jako chňapky, zástěry nebo ubrusy metráž..

Materiál: 100% krepovaná bavlna, gramáž 125 g/m2

Povlečení přímo od českého výrobce Podpěrová s.r.o.

  • ♥ před prvním použitím povlečení vyperte po rubu při teplotě 40°C (lze prát i na 60°C)
  • ♥ perte samostatně po rubu v nepřeplněné pračce a bez optických zesvětlovačů
  • ♥ po vyprání ihned povlečení vytáhněte z pračky a vyvěste nebo bez obav použijte sušičku na prádlo
  • ♥ krepové povlečení není třeba žehlit