KATEGORIE

Krepové povlečení FLORA BÍLÁ KÁVA negativ S KANÝREM

Vaše cena s DPH: 1 090 Kč
Zvolte variantu produktu:

Dostupnost:

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

Venkovské povlečení FLORA ve světlém provedení, velké polštáře u tohoto povlečení jsou navíc doplněny ozdobným kanýrem.

Bavlna je upravena úzkým krepováním, díky kterému se povlečení nemusí žehlit. Dopřejte svému spánku kvalitu - v tomto českém krepovém povlečení budete usínat doslova jako v bavlnce. 

Chcete-li dodat vaší ložnici pravý chalupářský vzhled, květované povlečení k tomuto stylu neodmyslitelně patří a právem se těší velké oblibě. Povlečení můžete doplnit polštářky, válečky i přehozem. Dokoupit je možné také metráž.

Zapínání je standartně řešeno praktickým zipovým uzávěrem. Pokud si přejete povlečení ušít s nitěnými knoflíky nebo hotelovou kapsou, uveďte nám prosím tento požadavek do poznámky v objednávce. Toto kvalitní české povlečení je určeno pro celoroční použití, je k dostání v klasické a prodloužené délce. Také jako francouzské (na velkou deku v různých rozměrech, kde je povlečení sešito ze dvou pruhů látek a spojeno uprostřed ).

Materiál: 100% krepovaná bavlna, gramáž 135 g/m 

Tkanina má vysokou hustotu velmi jemných přízí a pro tyto své vlastnosti je velice jemná a příjemná na omak. Nadstandatní kvalita metráže zaručuje velice dlouhou životnost našeho povlečení.

Povlečení přímo od českého výrobce Podpěrová s.r.o.

(foto ilustrační - hladká bavlna)

Naše povlečení lze bez problémů prát i při 60°C. Běžné prací prostředky jsou dnes však již tak účinné, že prádlo efektivně vyperou již při teplotě 40°C.

Ložní prádlo doporučujeme prát na ruby a také odděleně od ostatního prádla. Takto nejlépe ochráníte barvy a látku.

Vyvařovat povlečení při teplotě 90°C nedoporučujeme, opakované praní při takto vysoké teplotě je bohužel znát na barvách povlečení. Bakterií a choroboplodných zárodků se lze spolehlivě zbavit i při 60°C. 

Povlečení z hladké bavlny pro hladký povrch doporučujeme žehlit. Krepové povlečení se žehlit nemusí.

Naše povlečení můžete sušit v sušičce. Povlečení, které vyndáte ze sušičky, ihned složte nebo jím povlečte polštáře a deky. Teplo ze sušičky působí na vlákno tak, že je povlečení bez pomačkání a překladů. Pokud nemáte sušičku, můžete povlečení a prostěradlo pověsit přes velkou plochu – vyvěsí se a uschne do hladka.

K tomuto produktu doporučujeme zakoupit