KATEGORIE

Krepové povlečení KVÍTEK malinový

Původní cena s DPH: 920 Kč
Vaše cena s DPH: 190 Kč
Zvolte variantu produktu:
Zvolte množství:

Dostupnost: Doba dodání do 3 - 5 dnů

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

Stylová ložní souprava z bavlněného krepu. Povlečení je oboustranně potištěno stejným vzorem - malinovým kvítkem na šedém podkladu.

Krepovaná 100% bavlna je na dotek velmi příjemný materiál, oblíbený díky časově nenáročné údržbě. I po častém praní na vyšší stupně si zachovává původní barvy a tvar. Povlečení se nemusí žehlit a velmi rychle schne. Zapínání je řešeno praktickým zipovým uzávěrem. Žádné knoflíky. Pro svou vzdušnost a savost je toto kvalitní povlečení vhodné spíše pro teplejší období.

I po častém praní na vyšší stupně si povlečení zachovává původní barvy a tvar. Toto povlečení vyniká opravdu dlouhou životností a je vhodné i pro penzionydomovy pro seniory, školky, jesle a jiná ubytovací zařízení. 

Cenovou nabídku na míru pro ubytovací zařízení Vám rádi na vyžádání zašleme.

Toto kvalitní povlečení české výroby je k dostání v klasické a prodloužené délce. Také jako francouzské (na velkou deku v různých rozměrech, kde je povlečení sešito ze dvou pruhů látek a spojeno uprostřed ).

V sekci "Polštářky" naleznete povláčky a válečky ve stejném designu i materiálu. Zároveň je možné zakoupit metráž pro Vaši vlastní tvorbu v množství již od 1 běžného metru.

 

  • ♥ před prvním použitím povlečení vyperte po rubu při teplotě 40 °C.
  • ♥ perte samostatně po rubu v nepřeplněné pračce a bez optických zesvětlovačů
  • ♥ po vyprání ihned povlečení vytáhněte z pračky a vyvěste nebo bez obav použijte sušičku na prádlo
  • ♥ krepové povlečení není třeba žehlit