KATEGORIE

VÝHODNÝ SET polštář + přikrývka celoroční FLORI

Vaše cena s DPH: 1 149 Kč
Zvolte variantu produktu:
Zvolte množství:

Dostupnost: Skladem

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

Zvýhodněný SET prošívaného polštáře a přikrývky CELOROČNÍ

Celoroční FLORI prošívaná přikrývka je vysoce kvalitní, velmi lehká a vzdušná. Obsahuje 1 350 g polyesterového rouna, které má výborné izolační vlastnosti. Povlak přikrývky je 100% polyesterové mikrovlákno bílé barvy. Jeho sametový efekt je velice příjemný na dotek a šetrný i k citlivé pokožce. Zabraňuje také klouzání přikrývky v povlečení. Přikrývka je obšitá zpevňovací paspulí a prošitá ve tvaru obloučků. Rozměr: 135x200 cm, vhodná pro alergiky!  

Protialergický polštář je složen z třívrstvého povlaku ze 100% polyesterového mikrovlákna s broskvovým hmatovým efektem. Mikrovlákno je podložené netkanou textilií a plněné 2 cm rounem - vše prošité do tvaru mušliček. Povlak je obšit zpevňovací paspulkou a opatřen zipem umožňujícím bezproblémové doplňování a vyjímání kuličkové náplně. PES kuličky pro doplnění najdete také v naší nabídce.  

Obsahuje 1.000 g polyesterových kuliček, rozměr: 70x90 cm

Testováno zkušebnou ITC Zlín.

Výhodnou cenovou nabídku prošívaných přikrývek, plněných polštářů, prostěradel, kvalitního krepového a bavlněného povlečení vhodného pro ubytovací zařízení (penziony, školky, jesle, domovy pro seniory) zašleme na vyžádání.

Přikrývky i polštáře lze prát v pračce až na 60°C.