KATEGORIE

ALOE řada prošívaných přikrývek a polštářů

Vaše cena s DPH: 970 Kč
Zvolte variantu produktu:
Zvolte množství:

Dostupnost: Doba dodání do 3 - 5 dnů

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

Řada celoročních prošívaných přikrývek a polštářů s Aloe Vera.

Tyto přikrývky a polštáře mají v potahu obsaženy výtažky z kaktusu Aloe Vera, které blahodárně působí na pokožku a posilují relaxační účinky při spánku. Během používání se postupně uvolňují výtažky z vláken, které připívají k hubení bakterií a roztočů.

Deka se skládá  ze dvou vrstev dutých vláken, mezi nimiž vzniká vzduchová kapsa. Díky tomu poskytuje příjemnou hřejivost a současně lehkost. 

Povlak tvoří příjemné polyesterové mikrovlákno s výtažky z rostliny Aloe Vera. Kvalitní potah z mikrovlákna je hebký a prodyšný, příjemný k pokožce. Tato lehká vzdušná vlákna mají dobré izolační vlastnosti a vytvářejí prostředí nevhodné pro výskyt prachových roztočů. Díky použitým materiálům jsou veškeré naše polštáře a deky vhodné pro alergiky a osoby s problémovou nebo citlivou pokožkou. Každý polštář má na jedné straně zip, který umožňuje přidat nebo odebrat náplň polštáře. Kvalitní potah z mikrovlákna je hebký a prodyšný, příjemný k pokožce.

Aloe Vera příznivě působí na lidskou pokožku, má schopnost zmírňovat bolesti kloubů a svalů. Během užívání postupně uvolňuje extrakty ze svých vláken, které mají výrazný antibakteriální efekt, tudíž bezpečně zaručí hubení bakterií a roztočů.

  • Zdravý spánek
  • Antialergická úprava
  • Mírní bolesti svalů a kloubů
  • Extra jemné, vzdušné

Materiálové složení: 100% poyesterové mikrovlákno s obsahem Aloe Vera 3 %.

Přikrývky i polštáře lze prát v pračce až na 60°C.

  Rozměr Celkem Výplň
Polštář 90x70 1200 g 1000 g
Přikrývka 140x200 1590 g 840 g
Přikrývka francouzská 200x200 2500 g 1200 g
Přikrývka francouzská 200x240 2700 g 1440 g

 

  • Výhodnou cenovou nabídku prošívaných přikrývek, plněných polštářů, prostěradel, kvalitního krepového bavlněného povlečení vhodného pro ubytovací zařízení (penziony, školky, jesle, domovy pro seniory) zašleme na vyžádání.

    • Výrobek od českého výrobce