KATEGORIE

Bavlněné povlečení ČERVENÁ KOSTIČKA negativ/pozitiv

Vaše cena s DPH: 760 Kč
Zvolte variantu produktu:
Zvolte množství:

Dostupnost: Doba dodání do 3 - 5 dnů

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

Dlouholetá stálice v naší nabídce a nejvíc nadčasový kousek, který si umíte představit - povlečení z tradiční hladké bavlny a oboustranný vzor ČERVENÁ KOSTIČKA. Jedna strana povlečení je tmavší, druhá světlejší.
 
Hodí se nejen na chaty a chalupy, ale také do každé ložnice milovníků venkovského stylu. Je příjemně výrazná, styl i eleganci dodá i jednoduchému interiéru. Proto je vždy také jasnou volbou majitelů při výběru povlečení do penzionů a hotýlků.
 
Povlečení pro vás šijeme v krepu i hladké bavlně
 
❤️ nabízíme mnoho doplňků k povlečení
❤️ vysoká kvalita zaručí, že vám naše povlečení bude sloužit dlouhá léta
❤️ díky kvalitnímu tisku budou barvy na povlečení stále syté
❤️ stále váháte? přes 1900 kladných hodnocení na Heureka vám potvrdí, že stojí za to naše povlečení vyzkoušet
 
 

Tkanina  vysokou hustotu velmi jemných přízí, což je důležitý ukazatel kvality povlečení. Povlečení je hustě tkané a zároveň maximálně jemné. Vysoká gramáž sama o sobě nazaručuje kvalitu bavlny - takové povlečení může mít vysokou gramáž, ale zároveň bude řídce tkané. 

I po častém praní na vyšší stupně si zachovává původní barvy a tvarNaše povlečení vyniká opravdu dlouhou životností a je vhodné i pro penziony a jiná ubytovací zařízeníPro výhodnou cenovou nabídku pro vaše ubytovací služby nás prosím kontaktujte.

Zapínání je standartně řešeno praktickým zipovým uzávěrem. Pokud si přejete povlečení ušít s nitěnými knoflíky nebo hotelovou kapsou, uveďte nám prosím tento požadavek do poznámky v objednávce. Povlečení vyrábíme také jako francouzské, kde je povlečení sešito ze dvou pruhů látek a citlivě spojeno uprostřed.

K povlečení šijeme mnoho doplňků ve stejném vzoru. Polštářky s kanýrem nebo krajkou, ozdobné válečky vč. výplněpřehozysedáky, kuchyňské doplňky jako chňapky, zástěry nebo ubrusy metráž..

Rádi vyjdeme vstříc také Vašim požadavkům na atypické rozměry.

 

Materiál: 100% hladká bavlna, gramáž 130 g/m2

Povlečení objednáváte přímo od českého výrobce Podpěrová s.r.o