KATEGORIE

Bavlněné povlečení KYTIČKA VIVIANE / růžový proužek

Vaše cena s DPH: 730 Kč
Zvolte variantu produktu:
Zvolte množství:

Dostupnost: Doba dodání do 3 - 5 dnů

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

KLASIKA NAŠICH BABIČEK - proužkované povlečení

Stylové povlečení se vzorem drobného proužku a kytičky VIVIENE

 
Pokud jste příznivci přírodního a venkovského stylu, můžete vybírat mezi variantami pruhovaného povlečení s jemnými romantickými kvítky VIVIENE nebo zvolit povlečení celoproužkované.
Bavlněné pruhované ložní prádlo s užšími proužky působí vždy elegantně a vkusně zapadne do každého interiéru. Je nadčasovou a klasickou volbou do Vaší ložnice.
 
Nádherná růžová barva dodá vašemu pokoji nádech živých barev a vytvoří útulnou a příjemnou atmosféru.
 

100% hladká bavlna s gramáží 140 g/m2 a vysokou hustotou nití je na dotek velmi příjemná a měkká, i po častém praní na vyšší stupně si zachovává původní barvy a tvar. Možnost praní při vyšších teplotách zaručuje hygienické vlastnosti povlečení. Pro ubytovací zařízení poskytujeme množstevní slevy, prosím kontaktujte nás na texpo@centrum.cz a napište si o výhodnou cenu.

Zapínání je standartně řešeno praktickým zipovým uzávěrem. V případě, že povlečení potřebujete mandlovat, místo zipu prosím zvolte knoflíky nebo hotelový uzávěr - postačí, když tento požadavek uvedete v poznámce.

Toto kvalitní české povlečení je určeno pro celoroční použití, je k dostání v klasické a prodloužené délce. Také jako francouzské (na velkou deku v různých rozměrech, kde je povlečení sešito ze dvou pruhů látek a spojeno uprostřed).

Je možné zakoupit také metráž pro Vaši vlastní tvorbu. 

Český výrobce Podpěrová s.r.o.