KATEGORIE

Bavlněné povlečení MODRÁ KOSTIČKA pozitiv S KRAJKOU

Vaše cena s DPH: 1 880 Kč
Zvolte variantu produktu:
Zvolte množství:

Dostupnost: Skladem

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

Tradiční kostkovaný vzor se v českých ložnicích stále těší velké oblibě. Skvěle se hodí na chalupu i do ložnice zařízené ve venkovském stylu. V této varintě nabízíme oboustranně jemnou bílou kostičku na tmavě modrém podkladě. V této soupravě je navíc polštář doplněn ozdobnou bílou krajkou.

Tmavě modré povlečení můžete doplňtě polštářky a válečky, kde je kombinována tmavá i světlá kostička a Vaše postel bude dokonalá!  

Díky kvalitnímu materiálu i zpracování Vám bude povlečení dělat radost mnoho let. 

Bavlna je příjemně savý a prodyšný materiál, vhodný pro celoroční povlékání. Vysoká kvalita a celkové zpracování látky zaručují snadnou údržbu a žádané hygienické vlastnosti. Povlečení je rychleschnoucí a ani praním na vysoké teploty neztrácí původní tvar a barvy. Převlékání je velice pohodlné, zapínání je standartně řešeno praktickým zipem. V případě, že povlečení plánujete madlovat, je třeba zvolit jiný uzávěr - například knoflíky nebo hotelovou kapsu. Tuto informaci nám prosím uveďte v pozámce objednávky.

Povlečení české výroby je k dostání pro jednoduchou i dvojitou přikrývku, obojí také v prodloužené variantě. V případě rozměrou na francouzskou deku je povlečení uprostřed sešito ze dvou pruhů látky.

Materiál: 100% hladká bavlna

Povlečení přímo od českého výrobce Podpěrová s.r.o.