KATEGORIE

Bavlněné povlečení VIVIANE / puntík negativ S KANÝREM

Vaše cena s DPH: 140 Kč
Zvolte variantu produktu:
Zvolte množství:

Dostupnost: Doba dodání do 3 - 5 dnů

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

Pokud toužíte po ložnici vybavené ve venkovském stylu, ložní souprava s kvítky a puntíky je tím správným doplňkem, který hledáte. Povlečení s motivem kvítků v jemných barvách dokonale umocní dojem romantického pokoje a vytvoří tu správnou atmosféru pro potřebný odpočinek. 

Stylová ložní souprava má na jedné straně kvítky, druhé straně dominují drobné puntíky. Velké polštáře jsou zde doplněny ozdobným kanýrem.

Bavlna je příjemně savý, prodyšný a zároveň hřejivý materiál. Vysoká kvalita a celkové zpracování látky zaručují snadnou údržbu a žádané hygienické vlastnosti. I po opakovaném praní na vysoké teploty si povlečení zachovává původní tvar a barvy. Převlékání je velice pohodlné, zapínání je řešeno praktickým zipem. Povlečení české výroby je k dostání pro jednoduchou i dvojitou přikrývku, obojí také v prodloužené variantě.

Hustě tkaná 100% hladká bavlna s gramáží 130 g/m2 je na dotek velmi příjemná a měkká, i po častém praní na vyšší stupně si zachovává původní barvy a tvar. Možnost praní při vyšších teplotách zaručuje hygienické vlastnosti povlečení.

  • K povlečení šijeme mnoho doplňků ve stejném vzoru. Polštářky s kanýrem nebo krajkou, ozdobné válečky vč. výplně, přehozysedáky, kuchyňské doplňky jako chňapky, zástěry nebo ubrusy metráž..

    Rádi vyjdeme vstříc také Vašim požadavkům na atypické rozměry.

    • Český výrobek, povlečení přímo od výrobce: Podpěrová s.r.o.