KATEGORIE

Krepové povlečení MANON / PEPITO S KANÝREM

Vaše cena s DPH: 120 Kč
Zvolte variantu produktu:
Zvolte množství:

Dostupnost: Doba dodání do 3 - 5 dnů

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

Luxusní krepové povlečení RŮŽE MANON kombinovaná s drobným PEPITO vzorem je jako ušité pro pravé romantiky. Béžovou stranu povlečení zdobí růžičky. Na druhé straně povlečení je drobná pepito kostička. Velké polštáře v této soupravě jsou navíc doplněny kanýrem.

Oboustranné VENDE povlečení Vám usnadní měnit vzhled ložnice velmi jednoduše. Z každé strany je povlečení potištěno jiným vzorem. Kombinovat jej proto můžete dle nálady - zvolte romantické růžičky nebo béžovou pepito kostičku, povlečení bude vypadat pokaždé jinak.

Krepovaná 100% bavlna je na dotek velmi příjemný materiál, oblíbený díky časově nenáročné údržbě. I po častém praní na vyšší stupně si zachovává původní barvy a tvar. Povlečení se nemusí žehlit a velmi rychle schne. Zapínání je řešeno praktickým zipovým uzávěrem. Žádné knoflíky. Pro svou vzdušnost a savost je toto kvalitní povlečení vhodné spíše pro teplejší období.

Toto kvalitní povlečení české výroby je k dostání v klasické a prodloužené délce. Také jako francouzské (na velkou deku v různých rozměrech, kde je povlečení sešito ze dvou pruhů látek a spojeno uprostřed).

Venkovské povlečení s vende kombinací modrošedých pugetů na bílém podkladě a modrošedých proužků. 

V této soupravě jsou velké polštáře doplněny ozdobnými kanýry.

Dopřejte svému spánku kvalitu - v tomto českém krepovém povlečení budete usínat doslova jako v bavlnce. 

Chcete-li dodat vaší ložnici pravý chalupářský vzhled, květované povlečení k tomuto stylu neodmyslitelně patří a právem se těší velké oblibě. Povlečení můžete doplnit polštářky, válečky i přehozem. Dokoupit je možné také metráž.

Zapínání je standartně řešeno praktickým zipovým uzávěrem. Toto kvalitní české povlečení je určeno pro celoroční použití, je k dostání v klasické a prodloužené délce. Také jako francouzské (na velkou deku v různých rozměrech, kde je povlečení sešito ze dvou pruhů látek a spojeno uprostřed ).

Materiál: 100% krepovaná bavlna, gramáž 135 g/m2, vysoká hustota tkaní

Povlečení přímo od českého výrobce Podpěrová s.r.o.

Výrobce: Podpěrová s.r.o.