KATEGORIE

Kulatý ubrus s kanýrem BÍLÝ

Vaše cena s DPH: 680 Kč
Zvolte variantu produktu:
Zvolte množství:

Dostupnost: Doba dodání do 3 - 5 dnů

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

Jednoduchý ubrus z bílé látky, určen pro kulaté stolky různých rozměrů. Elegantní ubrus s volánkem se hodí na jakýkoliv kulatý stůl a dokonale zkrášlí Váš interiér.

Při zařizování domova je důležité nezapomínat na drobné detaily, které dokáží celkový dojem znásobit. Jedním z takových detailů je správný výběr ubrusů. Pokud hledáte elegantní a zároveň nadčasové řešení, bílý kulatý ubrus s kanýrem bude tou pravou volbou. Bílá barva je symbolem čistoty a jednoduchosti a hodí se do každého interiéru. Ať už máte doma rustikální, klasický nebo moderní styl, bílý ubrus dokáže vaše prostředí zvelebit a propůjčit mu svěží a čistý nádech. Kulatý tvar pak přináší do místnosti harmonii a plynulost.

Tento ubrus na kulaté stoly nabízíme ve většině standardních průměrů (uvedené rozměry jsou rozměry ubrusu, nikoliv stolu). Vnitřní kanýr je zpravidla umístěn cca 30 cm od pevného okraje ubrusu. Lze však umístit dle Vašeho přání i v jiné vzdálenosti. Pokud Vám požadovaný průměr schází, napiště nám o ten svůj. Švadlenky poté ubrus ušijí na míru dle Vašeho přání.

  • ušitý ze 100% bavlněného plátna
  • možnost ušití na míru
  • český výrobek od Podpěrová s.r.o.

  cm