KATEGORIE

Oboustranný prošívaný přehoz DELUXE TANGO RED 220x240 cm

Vaše cena s DPH: 1 820 Kč
Zvolte variantu produktu:
Zvolte množství:

Dostupnost: Skladem

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

Oboustranný prošívaný přehoz přes postel v patchworkovém vzoru, tentokrát šedočervené kombinaci. Přehoz je detailně prošíván v celé své ploše, což zaručuje tvarovou stálost a opravdu snadné pokrývání lůžka. Ozdobné prošití však nejvíce oceníte při pohledu na tento přehoz či polštář. Vypadají totiž opravdu úžasně! 

Přehoz ochrání vaše přikrývky od prachu nebo poslouží jako lehká deka při odpoledním odpočinku. Navíc vaše postel bude vždy rychle ustlaná a dodáte svému pokoji či ložnici nový šmrnc během chvilky.

Přehoz je plněn z 50 % polyesterem (vrstva rouna z dutých vláken) a z 50 % bavlněnou výplní. Potahovou látkou přehozu je kvalitní 100% hladká bavlna. Není tedy vyroben pouze z polyesteru jako většina těchto přehozů na českém trhu. Vyšší cena přehozu odráží kvalitu použitého materiálu. Tento z velké části bavlněný přehoz je tedy mnohem prodyšnější a příjemnější na omak než přehozy vyrobené pouze z polyesteru. 

Odlišný potisk na jednotlivých stranách přehozů i povláčků Vám umožní měnit vzhled ložnice či jídelny podle nálady. Postel tak může vypadat pokaždé jinak.

Přehoz lze prát v pračce na šetrný program s teplotou praní 40°C.

K povlakům nabízíme ke koupi také prošívané plněné polštáře.