KATEGORIE

Krepové povlečení TULIPÁNY / PRUH S KRAJKOU

Vaše cena s DPH: 1 700 Kč
Zvolte variantu produktu:
Zvolte množství:

Dostupnost: Doba dodání do 3 - 5 dnů

Výrobce: Podpěrová s.r.o.

Doprava zdarma nad 3000 Kč

Při registraci získáváte slevu 5%

Krepové povlečení s potiskem něžných tulipánů a proužků. V téo soupravě je velký polštář ozdoben bavlněnou krajkou.

Oboustranné povlečení je praktické řešení pro ty, kteří chtějí pravidelně obměňovat vzhled ložnice jednoduchou cestou. Díky dvěma různým motivům či barevným variantám na každé straně povlečení získáváte hned dva kompletní sety povlečení v jednom balení. Stačí povlečení jednoduše otočit a rázem máte zcela nový svěží vzhled ložnice.

 

Naše tkanina má vysokou hustotu velmi jemných přízí, což je důležitý ukazatel kvality povlečení. Povlečení je hustě tkané a zároveň maximálně jemné. Vysoká gramáž sama o sobě nazaručuje kvalitu bavlny - takové povlečení může mít vysokou gramáž, ale zároveň bude řídce tkané. Bavlna je upravena úzkým krepováním, díky kterému je povlečení příjemně vzdušné a nemusíte jej žehlit.

I po častém praní na vyšší stupně si povlečení zachovává původní barvy a tvar. Toto povlečení vyniká opravdu dlouhou životností a je vhodné i pro penzionydomovy pro seniory, školky, jesle a jiná ubytovací zařízení. 

Cenovou nabídku na míru pro ubytovací zařízení Vám rádi na vyžádání zašleme.

Zapínání je standartně řešeno praktickým zipovým uzávěrem. Pokud si přejete povlečení ušít s nitěnými knoflíky nebo hotelovou kapsou, uveďte nám prosím tento požadavek do poznámky v objednávce.

U francouzských rozměrů povlečení ( 200 x 220 , 200 x 200 , 240 x 200 , 240 x 220 ) je uprostřed povlečení šev.

K povlečení šijeme mnoho doplňků ve stejném vzoru. Polštářky s kanýrem nebo krajkou, ozdobné válečky vč. výplněpřehozysedáky, závěsy, kuchyňské doplňky jako chňapky, zástěry nebo ubrusy metráž..

Materiál: 100% krepovaná bavlna, gramáž 130 g/m2

  • ????????  Český výrobek přímo od výrobce Podpěrová s.r.o.